Open Podium // Dakota Café

Doe mee aan het Open Podium in Dakota (of kom kijken!)

Wat een succes dat Open Podium van Theater Dakota en ROCKIT Music Productions! Reden genoeg om door te gaan met onze Open Podium avonden in het café! Mét dezelfde begeleidingsband natuurlijk, de ROCKIT Huisband. Kom je ook op vrijdag 5 april 2019?

Muzikanten en talenten uit Escamp: opgelet! Het podium is voor en van jou op vrijdag 5 april 2019 (aanvang 19:45u uur). In het café van Dakota zetten we een podium neer. Het publiek kan lekker onder het genot van een drankje luisteren naar de mooiste muziek en het grootse talent uit onze stad!

Je kunt met de ROCKIT Huisband meespelen of meezingen (de band speelt werkelijk ALLES; je kunt het zelfs op de avond zelf aan ze vragen). Maar je kunt ook zelf het podium ‘pakken’ en zonder de band je talenten tonen!

Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar nandita@theaterdakota.nl. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat!

Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café.

Toegang en deelname: GRATIS.
Inloop: 19:45u
Tijd: 20.00 – 23.00 uur.