ECHT TE GEK! DAKOTA WORDT ÉÉN GROOT MEEZING-CAFÉ OP 16 MAART

IEDEREEN KAN MEEDOEN! ZING EEN NUMMER UIT THE 90’S MET ONZE TE GEKKE BAND. DEELNAME EN TOEGANG GRATIS! 

Tijdens Dakota’s Ook van Jou Muziekfestival zingt ons hele café! 
Op zaterdag 16 maart (aanvang 18.00 uur) is er een spectaculair Open Podium XL oftewel een Café Chantant. Onze krankzinnig goede band (The Rockit Huisband) maakte een lijst met de gaafste, mafste, mooiste, meest swingende nummers van The 90’s. Denk aan The Backstreet Boys, Spice Girls, Acda & De Munnik, The Venga Boys, Dido, Hanson en Eminem. De Rockit Huisband speelt ALLES en dat doen ze goeoeoeoed! 
 
Maar er is één ding:
DE BAND ZOEKT NOG ZANGERS EN ZANGERESSEN OM DIE REGELRECHTE HITS UIT DE JAREN 90 TE ZINGEN! DOE JE MEE?
 
TOEGANG EN DEELNAME GRATIS
 
Ervaring is niet nodig. Je hoeft ook niet The Voice of Holland te zijn. Plezier in zingen en toon kunnen houden zijn enige dingen die ervoor zorgen dat jij straks op het café-podium van Dakota staat te schitteren. 
 
Komen kijken kan ook! Het wordt te gek. De bar is open. En er is eten! 2,5 uur lang de beste muziek, mét een drankje, eten en een hoop gezelligheid. 
 
Hoe doe je mee?
De Rockit Huisband heeft een hele lijst samengesteld met allemaal hits uit The 90’s! 
Deze lijst vind je HIER.
Uit deze nummers kun je kiezen. Als een nummer al gekozen is, dan zie je dat er achter staan. Dan kun je die niet meer kiezen. Wees dus snel met opgeven. Er is op zaterdag 16 maart ruimte voor ongeveer 27 tot 30 zangers en zangeressen (dus ook voor 27 tot 30 nummers). 
 
Vul het formulier in op de website van Theater Dakota in.. Dit is geen garantie dat je ook echt mee kunt doen. Je krijgt zsm van ons een bevestiging van deelname. 
Geef 3 voorkeuren van nummers op uit de lijst die nog beschikbaar zijn, minder mag ook, minimaal 1. We verwerken zo snel mogelijk de inschrijvingen en werken zo goed mogelijk de lijst met beschikbare nummers bij. 
 
Graag tot zaterdag 16 maart in het café van Dakota. Nogmaals: plezier is belangrijk; ervaring is niet nodig. Deelname leeftijd 16+.
Opgeven vóór 5 maart. Houd alvast de 16e maart vrij! 
 
Open Podium XL / Café Chantant wordt mogelijk gemaakt door Rockit Music Productions en Theater Dakota.