ZUIDERPARKTHEATER ZET HEK WIJD OPEN

Haags UIT Festival op zondag 6 september

Op zondag 6 september zet Zuiderparktheater het hek wijd open. Kom kennis maken met cultuur uit en in Escamp en doe vooral zelf mee! Zo geeft het klezmerduo Klezkopf een kort optreden in het openluchttheater en kun je mee doen aan de open repetitie voor Lockdown Live. Zwier mee tijdens Dansen in het Gras met Florence Rapati, voor zowel peuters en kleuters en wat oudere kids. Sla er op los tijdens de percussieworkshop door Antal Steixner of zweet alles eruit tijdens een sportles met Dennis van Toorn. Bevlogen gids Piet Vernimmen geeft een korte fietstour langs de vele beelden en kunstwerken in het Zuiderpark. Genoeg te beleven voor jong & oud.

Entree voor de hele dag en deelname aan workshops €2,50 p.p. Met Ooievaarspas: €1,75 p.p. Reserveren i.v.m. capaciteit wel verplicht via www.zuiderparktheater.nl.

Over het UIT Festival

Het cultuurseizoen wordt afgetrapt op vrijdag 4 tot en met zondag 6 september tijdens het BinnenUIT Festival Den Haag. Een speciale editie van het festival, dit jaar niet op het Lange Voorhout maar in huis bij de culturele instellingen. Bij Zuiderparktheater vindt het programma niet binnen, maar buiten in de openlucht plaats.