OUDEREN SONGFESTIVAL! DOE MEE, SPECIAAL VOOR 65+

We gaan zingen in Dakota! Een speciale 'talentenjacht' voor zangers en zangeressen van 65+. Heel erg leuk! Doe mee! Het Ouderen Songfestival is een initiatief van Dakota en Musicon. De Musicon Rock Band dBidh (allemaal oudere muzikanten uit Den Haag) begeleidt de deelnemers tijdens hun optreden. De deelnemers worden bijgestaan en gecoacht door bandcoach Remco Visker. 

De deelnemers aan het songfestival zingen een cover en oefenen die cover met de band. Remco geeft je op die oefenavonden tips en coaching. In maart wordt gerepeteerd met de band. Op zondag 18 maart treedt je op, samen met de band, in Dakota. Familie, vrienden, buren, kennissen, iedereen die maar je wilt, kunnen komen kijken. En ze kunnen meestemmen! Aan het einde van de show wordt een winnaar uitgeroepen die zich The Haagse Voice Senior mag noemen.

Deelnemen aan het Ouderen Songfestival is gratis. Natuurlijk moet je kunnen zingen, maar denk niet dat je niet goed genoeg bent. Neem de uitdaging aan! Wil je en kun je zingen: geef je op! Dat kan via onderstaand formulier en via mark@theaterdakota.nl of 070 3600 252. 

Op maandag 12 februari 2018 (vanaf 19.00 uur) zijn er audities in Dakota. Dit zijn geen strenge, onprettige audities. Bereid een lied voor en zing deze! Dat is bij voorkeur a capella. Bandcoach Remco neemt zijn gitaar mee en zal ook wat met je zingen. We zijn voornemens om 10 - 12 zangers/zangeressen mee te laten doen aan het Ouderen Songfestival. 

In maart oefen je 1 x met de band (avond, uitgebreide repetitie en coaching), op 17 maart is er een doorloop en op 18 maart de eindshow (met natuurlijk een soundcheck). 

Het wordt geweldig. Muzikaal én laagdrempelig!

Inschrijven kan t/m 8 februari. Houd maandag 12 februari (avond) alvast vrij voor de auditieavond. Als je onderstaand formulier invult krijg je een bevestiging. Na die bevestiging ontvang je zo snel mogelijk een reactie van Dakota met alle informatie over het Ouderen Songfestival en de auditieavond.