Deelnemende koren 2022

Nieuw Pop Art

Wij zijn een gezellig popkoor uit Rijswijk en we zingen nummers uit diverse jaren en voornamelijk Engelstalig. Daarnaast zingen we eigen gemaakte arrangementen. Deze worden gemaakt door onze Roos! Onze wervelende dirigente, die het koor naar grote hoogte weet te brengen. Denk hierbij aan The Voice en de country remix. Het koor is een grote vriendenclub geworden en we zingen met heel veel plezier en op steeds hoger niveau.

MEEZINGKOOR "MAASSLUIS"

Het Meezingkoor is opgericht in september 2005.En bestaat momenteel uit 55 leden.De begeleiding van ons koor bestaat uit 2 accordeonisten en een piano plus drum.Ons repertoire bestaat uit Nederlands talige liedjes.Die in een ontspannen sfeer worden vertolkt.Liedjes met een lach en een traan Onder leiding van: Rik Vrolijk

Popkoor Liberation

Popkoor Liberation is een enthousiast, eigentijds en energiek koor uit Enschede, dat van zingen een spetterend feest weet te maken, zowel voor zichzelf als voor het publiek! De meer dan 50 leden beleven veel plezier aan het zingen, waarbij ze samen groots en krachtig kunnen zijn, maar ook ingetogen en intens.
Gezellig samen zijn, genieten, plezier maken, vrolijkheid en humor zijn de basisingrediënten. Een mooi optreden neer willen zetten, muzikaliteit laten zien en horen, ontspanning bieden en emotie laten voelen is het resutaat.

Xing Rocks

Xing Rocks! Hét Rockkoor van Nederland: niet zomaar een popkoor, maar een verrassend stevig Rockkoor. Een groep enthousiaste mensen die met veel energie en power stevige pop- en rocknummers zingen. Nummers van bijvoorbeeld Foo Fighters, Pink Floyd, Queen, Within Temptation, Disturbed, Imagine Dragons en Pearl Jam. Het is een koor met bezieling, ambitie en plezier! “Zowel met de nummers, als met de arrangementen hebben we niet voor de makkelijke weg gekozen”, aldus Jan Plomp, coach van Xing Rocks!. “Maar we zijn dan ook een koor met ambitie. We willen echt iets goeds neerzetten, onderscheidend zijn en dat met veel passie!”

Flash Back

Flash Back! verzorgt al meer dan 25 jaar gezellige muziek middagen en avonden. Wij doen dat met swingende en rustige popliedje van vroeger. Ook zijn wij bezig met een ABBA muziekspecial. Gezellig zingen in een ongedwongen sfeer. Flash Back! voelt als een muziekfamilie.

Alive

Popkoor Alive is een enthousiast, gemengd koor uit Zoetermeer. En mogelijk ook het gezelligste, als we de geluiden om ons heen mogen geloven. Voor iedereen die van Engelstalige popmuziek houdt. Onze dirigent Bart de Jong inspireert ons om kwalitatief steeds verder te groeien. Wij zijn opgericht in 2019, maar veel koorleden zingen al veel langer samen. Ons koor bestaat momenteel uit ruim 40 leden die verdeeld zijn over vier stemgroepen. We zien ernaar uit om te mogen optreden en ook de andere koren te horen.

Rebound

Vanuit Leidschendam/ Voorburg en wijde omgeving komt popkoor Rebound. Een groep van ongeveer 55 mensen die met elkaar de passie voor zingen delen. Onder de enthousiaste en bekwame leiding van onze dirigent Bart de Jong is Rebound vanaf de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een koor dat een mooie klankkleur heeft en goede optredens neer kan zetten. Het repertoire bestaat uit nieuwe en oude gouden hits, gevoelige ballads, swingende rock en gezellige kerstnummers.

Popkoor Rebound voelt als een warm bad. Kortom, samen met het streven naar kwaliteit maakt dat er gesproken kan worden van een gezellig en goed klinkend koor, waarnaar het prettig kijken en luisteren is.

Popkoor Prestige

Popkoor Prestige is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop hits.
Popkoor Prestige is onderdeel van Prestige Vocal Groups, de grootste en meest professionele landelijke popkoren-organisatie met bijna 30 koren in heel Nederland. Eerder is Popkoor Prestige zelfs uitgeroepen tot ‘Leukste Koor van Nederland’ door Radio4. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd.

Music is the voice

Informatie volgt nog

Sanvoices

Informatie volgt nog

Sound Singers

Informatie volgt nog

De Jeugd 60+

Informatie volgt nog