Inschrijven 2024

Dit jaar hebben we een paar aanpassingen ten opzichte van de vorige edities. Er treden dit jaar maar 10 koren op en we hebben ruimte voor drie koren met een begeleidingsband. Dus wees er snel bij, want Vol is Vol. Het inschrijfformulier is iets uitgebreider en duidelijker, mochten er toch nog vragen zijn mail deze dan naar willemijn@korenfestivaldenhaag.nl.

De deelname aan het KORENFESTIVAL DENHAAG is in principe gratis, maar er zal een borgsom van €100,00 in rekening worden gebracht. Deze borgsom wordt aan u terugbetaald na het KORENFESTIVALDENHAAG. Als uw koor binnen een maand voor aanvang van het KORENFESTIVAL DENHAAG afzegt of niet komt, dan wordt de borgsom NIET terugbetaald.

Uiteraard krijgt elk koor de borgsom terug als het KORENFESTIVAL DENHAAG niet door kan gaan vanwege zaken die buiten onze macht liggen die het onmogelijk maken om het festival door te laten gaan. Let op, bij regen gaat het KORENFESTIVAL DENHAAG gewoon door. Bij onweer in de regio Den Haag, waarbij de directie van het Zuiderparktheater beslist dat er inslaggevaar mogelijk is, krijg je ook je borg terug.

Wij hebben ook de meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje gezet. Kijk op de FAQ pagina.