Deelnemende koren 2017

Vrouwenkoor De Heksenketel
Genre: popmuziek vanaf de jaren zeventig tot nu
Omschrijving:
Vrouwenkoor De Heksenketel uit Den Haag bestaat uit ongeveer 20 zangeressen en zingt hedendaags repertoire: popmuziek vanaf de jaren zeventig tot nu. In de afgelopen jaren hebben zij het repertoire steeds verder uitgebreid en laten zij jullie genieten van goede muziek.
Onder leiding van: Rob Manthey 
Pianiste: Alessandra Di Gennaro
Website: vrouwenkoordeheksenketel.nl

The Sweet Harmonies
Genre: Pop
Omschrijving:
The Sweet Harmonies is een 9-koppig dameskoor. Top 40, Disney en klassiekers komen voorbij. Met hun veelzijdige repertoire en aanstekelijke enthousiasme weten ze iedereen te raken.
Iedere woensdag repeteren zij bij MusicMyStyle
Onder leiding van: Marloes Anijs,zangcoach en solo zangeres.

Hoekse Tranentrekkers
Genre: Nederlandstalige tophits
Omschrijving:
Een groot koor met live muziek bestaande uit 97 leden. Zij zingen smart lappen, levensliederen en zeemans liederen.
Onder leiding van: Paula van Wanrooy
Website: hoeksetranentrekkers.nl

Oude Hollanse Nieuwe
Genre: Nederlandstalig
Omschrijving:
In januari 2011 zijn zij gestart met 25 leden. Op dit moment zijn er 50 leden, meest vrouwen, maar ook wat mannen. Het repertoire bestaat Nederlandstalige liederen,  zowel oude als nieuwe, vandaar onze naam. Daarnaast proberen ze het zingen te verlevendigen met kleine theaterstukjes. Er wordt meegezongen met muziekbanden, maar ook onder begeleiding van 2 accordeonisten.
Onder leiding van:  Loes Hartman 
Website: Oudehollandsenieuwe.nl

New Sound
Genre:Divers
Omschrijving:
Zingen houdt je energiek is hun motto. Enthousiasme halen ze uit het zingen. Het is een 50 + koor van 75 personen en komen uit Delft.
Onder leiding van: Richard FitzHugh
Piano:  Ludo de Goeje
Website: Newsound-delft.nl

Zanggroep MEMORIES
Genre: 50’s en 60’s
Omschrijving:
Zanggroep MEMORIES is gevestigd in Den Haag en bestaat uit 28 leden.
MEMORIES zingt een breed repertoire uit de jaren 50/60. Behalve veel Engelstalig werk, zitten er ook Nederlandstalige nummers tussen. Overal waar we optreden maken we er, mede door onze kleding, een feest van herkenning van!
Onder leiding van:  Joop Alberti (en hij zingt ook zelf mee)
Website: Zanggroep memories

PURE Vocals
Genre: Hedendaagse hits
Omschrijving:
PURE vocals uit Zoetermeer bestaat uit een groep dames en heren. Een optreden van PURE vocals is altijd een vrolijke muzikale aangelegenheid die men niet snel vergeet.
Onder leiding van: Rian van Randwijk
Website: PURE Vocals

Language of the Heart
Genre: Country
Omschrijving:
Waarom de naam Language of the Heart?
Zingen doe je met HART en ziel. Een lied wordt niet alleen vertolkt met je stem, maar zeker ook vanuit je HART. In de muziek spreken we allemaal dezelfde TAAL. Voor sommige mensen gaat “country” verder dan het luisteren naar of het zingen van countrymuziek. Het is een “way of living” en het leeft in hun HART.
Onder leiding van:  Rian van Randwijk
Website: Language of the Heart

Popkoor Pepperoni
Genre:  Frisse en vrolijke popsongs, ook Nederpop, ballads en latin
Omschrijving:
Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.
Wat ze zingen: Frisse en vrolijke popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. Voor zingen met passie.
Onder leiding van:  Rik Henning
Pianist: Raul Santana
Website: Popkoor Pepperoni

De Gatezangers
Genre: Hollands
Omschrijving:
De zanggroep heeft een 60-tal leden. Het zingen is in 16 jaar uitgegroeid tot een bloeiende activiteit binnen de wijkvereniging. Zo treedt de zanggroep regelmatig op bij instellingen in en om Leidschendam, zijn zij 10 keer meegevaren met het Varend Corso in het Westland en hebben zij driemaal een Zangfestival met 7 andere Leidschendamse en Voorburgse koren georganiseerd.
Onder leiding van:  Karel Witt
Website: gatezangers.nl

De Sanseveria’s
Genre:  Nederlandse levenslied en smartlappen
Omschrijving:
Het koor De Sanseveria’s is een dameskoor uit Zoetermeer. Vorig jaar waren ze er ook en hadden toen groot succes . Ze zijn blij dat ze ook vandaag hier weer kunnen optreden. Een vrolijk koor met goede stemmen en gezelligheid.
Onder leiding van:  Rian van Randwijk
Website: De Sanseverias

Popkoor Rebound
Genre:  Pop van de jaren 60 tot nu
Omschrijving:
De afsluiter van deze fantastische dag is popkoor Rebound uit Leidschendam/Voorburg o.l.v. dirigent Bart de Jong. Zij zullen met ca. 45 leden ongetwijfeld een mooi feestje gaan bouwen dat het bekijken zeker waard is. Ons advies is daarom “Ga niet té vroeg naar huis maar blijf lekker zitten”! Vorig jaar waren zij hier ook en toen kon het publiek niet genoeg van ze krijgen en was een half uur eigenlijk te kort.
Onder leiding van:  Bart de Jong
Website: Popkoor rebound